https://www.facebook.com/tugce.tgc.39

:)

12 Temmuz 2013 Cuma

The Secret (Sır) kitabı Rhonda Byrne tarafından yazılmış ve herkesin okuması gereken bir kitap. Bu kitap “düşündüğünü yaratırsın” mantığıyla yazılmıştır ve içindeki örneklerden hatta kendi deneyimlerimden de etkilenerek söyleyebilirim ki bu son derece doğrudur. Ne düşünürseniz onu hayatınıza çekersiniz. Hatta kitapta buna çekim yasası diyor. Kuantum fizikle de açıklıyor bu çekim yasasını. Tabii ki ben bunu burada açıklamayacağım, çok merak ediyorsanız kitabı alıp okuyabilirsiniz.

Hayatınıza parayı çekmek istiyorsanız nasıl olduğunu düşünmeden çok zengin olduğunuzu hayal edin, o duyguyu yaşayın benimseyin. Bu sadece bir örnek. Hayatınıza aşkı da çekebilirsiniz. Hepsinin başı mutlu olmak tabii.. E durup dururken nasıl mutlu olacağım demeyin sevdiğiniz yerlere gidin, sevdiğinizi filmleri izleyin hatta komedi filmi izleyin, sevdiğiniz müzikleri dinleyin, sizi mutlu edecek ne varsa onu yapın; mutlu olun ve hayatınızı şekillendirmeye başlayın. Üstelik bunu yapmayı denediğinizde kaybedecek hiçbir şeyiniz olmayacak ama inanın kazanacağınız koskocaman bir hayat olacak.

Dünyada herkesin bu kitabı alıp okuyup kendindeki gücü keşfetmesi lazım. Ee ne duruyorsun hadi hemen bu kitaba sahip ol. Kitap okumayı sevmiyor musun? Bu kitabın filmi de var alıp onu izleyip hayatını şekillendirmeye başlayabilirsin.

Hadi hep beraber mutluluğa…

Bu da internet adresi, incelemende fayda var:

http://www.thesecret.tv/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder