https://www.facebook.com/tugce.tgc.39

:)

21 Temmuz 2013 Pazar


Kardeşimin Hikayesi, Zülfü Livaneli’nin çok yakın bir geçmişte çıkan kitabı. Televizyonda yeni çıkan kitaplar arasında görüp konusunu öğrenince de içimde inanılmaz bir heyecan yaşayıp gidip aldığım kitap. Her kitabı çok severim, ilgiyle okurum ama bazı kitapları almak beni heyecanlandırır. Bu da o kitaplardan biriydi. Çok kısa bir sürede de okudum zaten kitabı.

Genç ve fazla meraklı bir gazeteci kadın ile erken emekli olmuş, herkesten ve her şeyden elini eteğini çekmiş bir adamın hikayesi. Adamın yaşadığı köyde işlenen bir cinayet bu iki farklı insanı bir araya getiriyor. Kitabın adı da bu inşaat mühendisinin gazeteci kadına kardeşinin hikayesini anlatmasından geliyor. Kitap son derece sürükleyici acaba sonra ne olacak diye okuyor insan ve elbette cinayeti işleyen en umulmadık kişi çıkıyor. Kardeşinin hikayesini anlattığı kısım da çok merak uyandırıcı.. kitabın sonundaki karar kısmı her şeyi anlatıyor sadece.
 Bence hem macere hem romantik hem cinayet hem psikolojik kitap okumayı sevenlere hitap etmiş bir kitap. Kütüphanenizde olmalı…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder