https://www.facebook.com/tugce.tgc.39

:)

30 Mart 2016 Çarşamba

Kung Fu Panda 3, 2016 yapımı, şu anda vizyonda olan, aile, aksiyon, animasyon ve macera türlerinde bir seri film. Eğlenmek isteyenlere duyurulur; kesinlikle izleyin. Daha önce izlemediyseniz bence hemen ilk 2sini de izleyip yakalayın seriyi. Filmin sonu sanki devamı gelecekmiş izlenimi veriyor zira.

Filmin konusu şöyle; Po'nun uzun süredir kayıp olan panda babası ortaya çıkınca tekrar bir araya gelirler. İkili müthiş yeni pandalarla tanışmak için gizli panda cennetine doğru yola çıkarlar. Ancak doğaüstü kötü adam Kai'nin, bütün Çin'deki kung fu ustalarını yenmeye başlaması üzerine, Po imkansız bir görevi yerine getirmeye çalışır. Bir köy dolusu cana yakın, sakar pandayı eğitmeli ve onları Panda ustası haline getirmelidir.

Filmin fragmanını linkten izleyebilirsiniz;
http://www.beyazperde.com/filmler/film-194397/fragman-19538298/


İYİ SEYİRLER

28 Mart 2016 Pazartesi

Something The Lord Made, Tanrıyı Oynayanlar, 2004 yapımı, biyografi, drama türünde bir film. Muhteşem bir film, filmin sonunda göz yaşlarıma hakim olamadım. Filmdeki korku, stres çok güzel yansıtılmış. Filmin oyuncuları filmin hakkını vermişler kesinlikle; Alan Rickman, Mos Def, Kyra Sedgwick.

Filmin konusu şöyle; Büyük Buhran sırasında başlayan, cerrah Alfred Blalock ile siyahi asistanı Vivien Thomas'ın 34 yıllık ortaklıklarının hikayesi. İlk başta hademe olarak işe alınan Thomas, el becerisi ve kardiyolojiye duyduğu ilgi sayesinde Cerrah Blaloc'un araştırmalarının önemli bir parçası haline geliyor. Ancak dönemin ırkçı yaklaşımı Thomas'ı oldukça zorluyor. Kapalı kapılar ardında sorunsuz yürüyen bu ortaklık ilişkisi, beyazların hüküm sürdüğü kapıların ardında tam bir mücadeleye dönüşüyor.


Filmi linkten izleyebilirsiniz:
http://unutulmazfilmler.co/something-the-lord-made-tanriyi-oynayanlar-k2-sgplus.html#izle


İYİ SEYİRLER

2 Mart 2016 Çarşamba

Meleklerin Gücü, Beki İkala Erikli tarafından yazılan mucizevi bir kitap. Beki’nin de sürekli söylediği gibi inanmıyorsanız da deneyin. Gerçekten inanamayacaksınız sonuçlara. Denemenin ne zararı olabilir ki; eğer mucizeleri yaşamaya başlarsanız (ki bu olacak) hayata bakış açınız değişecek, standart bir günün içinden bile mucizeleri farkedip kendi gücünüze inanamayacaksınız, oldu ya tutmadı ne kaybettiniz, hiçbir şey.

Kitabın arka kapağı şöyle; Işığın, Sevginin gücüyle Hayatınızı değiştirin!
Meleklerle Geçmişinizi Şifalandırın...
"Neden bunları tekrar tekrar yaşıyorum?" diyorsanız cevabı geçmişte. Meleklerin gücüyle artık hiçbir şey, kaderiniz değil!
"Eskiden bir tane bile iş bulamazken, şimdi yayından yayına koşuyorum. Yayın hayatına bomba gibi girdim."
"'Neden hep, beni çekemeyen insanlar etrafımda? Yüzler değişiyor, ama bana verdikleri his aynı.' derdim. Artık o insanlar yaşamımda yoklar."
"Boşanıyorduk neredeyse! İlişkimize meleklerin şifası değdi, şimdi ikinci baharımızdayız!"
"Panik atak yüzünden evden çıkamayan ben, ilk CD'mi çıkardım! Artık şarkılarım radyolarda, televizyonlarda, her yerde! Sayenizde meleklerim."
Meleklerle Işığa Ulaşmak
Bazen hislerimiz bize ait değil. Artık bu enerjinin, ışığa gitmesi gerek... Ölüm yoktur... Sadece ışık vardır!
"Eskiden sanki içimde iki kişi vardı. En mutlu anımda bile beni aşağıya çeken biri gibi... Artık o ışıkta, ben de özgür ve dengeliyim."
"Ben sanki iki kişi için yiyordum... Şimdiyse dokuz yıldır giyemediğim kotumu giyebiliyorum."
Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi'nden Procter&Gamble Avrupa üst düzey yöneticiliğine uzanan yolda Beki İkala Erikli ışığı, sevgiyi, kendini 'MELEKLERİN KANATLARINDA' buldu...

Link ilginizi çekebilir:


İYİ OKUMALAR
The Man From Earth, Dünyalı, 2007 yapımı, bilim kurgu ve drama filmi. Aldığı özgün senaryo ödülünü sonuna kadar hakediyor. Film, 12 Kızgın Adam gibi sadece tek bir odada geçiyor ve her an yeni bilgiler geldikçe heyecan artıyor. Gerçekten muhteşem bir film. Filmdeki karakterler hepsi birbirinden tatlı, biri diğerinden ayrılmıyor; şahane oturtulmuş kişilikleri karakterlerin üzerlerine. “Ay bu karakteri sevmedim hiç” denemiyor. Filmin oyuncuları şöyle; David Lee Smith, Tony Todd, John Billingsley.

Filmin konusu şöyle; John üniversiteden ayrılıp, başka bir yere gitmeye karar vermiş, akademisyen arkadaşları da ona veda etmek için evine gelmişlerdir. Arkadaşları John'u kalması için ikna etmeye çalışırken, John büyük sırrını ortaya dökecek ve herkesi büyük bir şaşkınlığa sürükleyecektir. Bu öyle bir sırdır ki bütün dünyayı ilgilendirmekte ama o odanın dışına da çıkamayacaktır.

Filmi linkten izleyebilirsiniz;


İYİ SEYİRLER